Izvor: RTS, 08.Feb.2024, 12:44

Ухапшен осумњичени за напад две малолетнице у Врању, једну теже повредио

Припадници Министарства унутрашњих послова у Врању ухапсили су Н. Д. због сумње да је физички напао две малолетнице, када је једној нанео тешке повреде.
Н. Д. (31) је осумњичен да је извршио кривична дела тешка телесна повреда и злостављање и мучење, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << саопштено је из Полицијске управе у Врању.
Сумња се да је он у среду, у близини једног кафића у Врању, физички напао две малолетнице, а потом је једну ударио у нос и нанео јој тешке телесне повреде. Н. Д. је побегао, а полиција га је убрзо пронашла и ухапсила.
По налогу дежурног јавног тужиоца Основног јавног тужилаштва у Врању, осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен тужилаштву.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.