Izvor: RTS, 08.Feb.2024, 10:32

Преминуо Илија Елезовић у Косовској Митровици

Дугогодишњи председник Ловачког савеза КиМ Илија Елезовић преминуо је у Косовској Митровици. Илија Елезовић је ухапшен 20. септембра у Северној Митровици, а пуштен је да се брани са слободе 24. октобра прошле године због лошег здравственог стања. Власти у Приштини >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << су га теретиле за ратни злочин.
Илија Елезовић је преминуо јуче, после дуге и тешке болести, а из Ловачког савеза Србије истичу да ће Илија остати упамћен пре свега као велики човек, ловац и пријатељ, и да је до последњег тренутка волео лов и Косово и Метохију.

Сахрана ће бити обављена данас, 8. фебруара, у Рудару код Звечана у 13 часова. 
Иначе, Илија Елезовић је ухапшен 20. септембра у Северној Митровици, а пуштен је да се брани са слободе 24. октобра прошле године због лошег здравственог стања.
Власти у Приштини су га теретиле за ратни злочин.
Због тешког здравственог стања, Елезовић је по хапшењу пребачен у болницу у Приштини, а његов адвокат Љубомир Пантовић изјавио је да га је прегледао лекар који је у извештају навео да такав пацијент мора да буде на лечењу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.