Izvor: RTS, 06.Feb.2024, 08:08

Преврнуо се аутомобил код Сурчина, возач теже повређен

Мушкарац стар 53 године задобио је тешке повреде, када се његов аутомобил преврнуо на обилазници између Сурчина и Батајнице.
До саобраћајне несреће је дошло око 3.40 после поноћи, на ауто-путу код Сурчина, у смеру ка Новом Саду.
Дошло је до превртања >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << аутомобила, при чему је повређен 53-годишњи мушкарац, каже за РТС др Ивана Стефановић из Хитне помоћи.
Он је са серијским преломом ребара превезен у Ургентни центар.
Др Стефановић каже да је за Хитну помоћ у Београду током ноћи било много посла. Синоћ је око 20.30 аутомобил оборио 15-годишњу девојчицу на углу Дунавске и Дубровачке улице.
Девојчица је са лакшим повредама превезена у Ургентни центар, каже др Стефановић.
И јутрос је аутомобил оборио пешака на углу Карнегијеве улице и Илије Гашаранина. Реч је о 26-годишњој женској особи која је са тешким повредама превезена у Ургентни центар, каже др Стефановић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.