Izvor: RTS, 31.Jan.2024, 17:12

Тениски репрезентативци посетили децу у СОС селу у Краљеву

Репрезентативци Србије, који ће 2. и 3. фебруара играти у Краљеву мечеве Дејвис купа, против Словачке, данас су се дружили са децом из СОС села на Берановцу.
За децу СОС села, дружење са тенисерима, уз много осмеха, поклона и радости, учинили су последњи >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << дан јануара посебним. Аутограми, цртежи и макете за тенисере, али и поклон за децу дечијег села, дрес са потписима тенисера.

“Дошли смо да се дружимо са децом, да их упознамо, да поделимо поклоне и да их позовемо наравно да дођу, да навијају за нас. Играмо по трећи пут овде у Краљеву, до сада смо имали пуно успеха,т ако да, ето, надам се да ће и они моћи да уживају у нашој победи на крају, и ето да ћемо заједно славити”, каже Виктор Троицки, селектор тениске репрезентације Србије.
“Овакве посете су веома значајне за децу, они се посебно радују не само што ће имати прилику да упознају познате спортисте, и да узму аутограме, него и у томе што доста доприноси негде и побољшању њиховог самопоуздањаи слике о себи. Подстичемо децу на бављење спортом, јер знамо колико је спорт значајан у ствари за развој деце”, наводи Биљана Зорић Димић, директорка СОС дечијег села Краљево.
На крају дружења тенисера и деце у дечијем селу, представници хотела из Врњачке бање, у ком су смештни репрезентативци, предали су поклоне малишанима.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.