Izvor: RTS, 30.Jan.2024, 06:59

Магловито јутро, током дана сунчано време

Ујутру местимично магла и ниска облачност. Током дана претежно сунчано. Јутарња температура од -6 до -1, током дана до 9 степени.
Ујутро слаб до умерен мраз, местимично магла и ниска облачност, која ће се понегде по котлинама, долинама и у нижим пределима >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << задржавати пре подне. У току дана претежно сунчано. Ветар слаб до умерен, променљив. Најнижа температура од -6 до -1, а највиша од 4 до 9 степени.
У среду ујутру слаб до умерен мраз, местимично магла и ниска облачност, која ће се понегде по котлинама, долинама и у нижим пределима задржавати пре подне. У току дана претежно сунчано. После подне и увече са северозапада умерено наоблачење без падавина. Ветар слаб, променљив. Најнижа температура од -8 до -1, а највиша од 3 до 9 степени. 
Слично време и у четвртак. Ујутру слаб и умерен мраз, по котлинама, долинама и у нижим пределима местимично магла, која ће се понегде задржавати и дуже током преподнева. У осталим крајевима пре подне претежно сунчано. После подне на северу, а увече и током ноћи и у осталим крајевима наоблачење са слабом кишом, на високим планинама са слабим снегом. Ветар слаб, променљив, на истоку Србије умерен повремено и јак западни и северозападни. Најнижа температура од -8 до -1, а највиша од 7 до 12 степени.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.