Izvor: RTS, 22.Jan.2024, 06:50

Сунчан, али хладан дан – после подне стижу облаци, киша и снег

Претежно сунчано, али хладно време очекује се широм земље. После подне и увече, међутим, стижу облаци, киша и снег уз поледицу. Највиша температура биће до шест степени.  
Јутро у Србији биће хладно са слабим и умереним мразом, док ће током дана бити >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << претежно сунчано. Јак југоисточни ветар очекује се на југу Баната и у доњем Подунављу.

Увече стижу облаци, па се током ноћи очекују киша и снег уз поледицу.
Јутарња температура биће од минус 11 до минус четири степена, а највиша дневна од два до шест степени.
У Београду биће сунчано време, али се увече очекује постепено наоблачење, уз највишу температуру око шест степени.
У уторак ће бити облачно време, са  слабим мешовитим падавинама, кишом и снегом. Највиша температура биће до осам степени.
Опрез за асматичаре и срчане болестнике Релативно повољна биометеоролошка ситуација биће данас за већину хронично оболелих и осетљивих особа, наводи се на сајту РХМЗ-а.
Срчаним болесницима и астматичарима се саветује извесна опрезност.
Могуће су, ипак, метеоропатске реакције у благој форми.
Препоручује се пажња у саобраћају.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.