Izvor: RTS, 20.Jan.2024, 06:58

На северу сунчано и хладно, у осталим крајевима облачно – температура до три степена

Првог дана викенда на северу je претежно сунчано и хладно. У осталим крајевима облачно, на југу, југозападу и истоку са снегом. Очекује се од пет до 15, а на планинама и до 30 центиметара снега. У Београду разведравање, после поднева - сунчано. Ипак, највиша температура >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << само 2 степена.
На северу Србије јутрос разведравање, понегде уз умерен мраз, а током дана претежно сунчано.
У осталим крајевима облачно, на југозападу, југу и истоку са снегом уз формирање, а на високим планинама повећање висине снежног покривача.
После подне и увече престанак падавина.
Ветар слаб и умерен, на истоку од јутрос повремено јак, северозападни. 
Јутарња температура од минус пет на северу до плус један на истоку, највиша од минус на југу до плус три степена на северу.
Благо побољшање биометеоролошке ситуације ће довести до делимичног смањења тегоба код већине хронично оболелих, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод (РХМЗ). 
Опрез је неопходан код особа са психичким тегобама и варирајућим крвним притиском. Главобоља и раздражљивост су могуће метеоропатске реакције. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.