У којим земљама света можете појести најефтинији оброк у ресторану, а у којим земљама најскупљи!

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jan.2024, 16:00

У којим земљама света можете појести најефтинији оброк у ресторану, а у којим земљама најскупљи!

На страници „World of Statistics“ објављен је преглед цена оброка у јефтиним ресторанима по земљама у свету, а најскупља је Швајцарска са просеком од 28,99 долара. Фото: Pixabay/ 27707 На другом крају листе је Нигерија, где просечна цена оброка у јефтином ресторану кошта 1,48 долара.
Међу најскупљима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << су Данска, Сједињене Америчке Државе, Луксембург, Белгија, Норвешка и Велика Британија, где ћете за просечан оброк у јефтином ресторану морати да издвојите 18 и више долара.
Када говоримо о нашој земљи она ​​је при дну листе, наводи се да просечна цена оброка у јефтином ресторану кошта 7, 42 долара. Од земаља у окружењу, Северна Македонија је одмах изнад БиХ са просеком од 5,29 долара, а следе Хрватска са просеком од 10,84 долара.
На дну листе са најнижим просечним ценама су Пакистан, Бангладеш, Непал, Индонезија, Вијетнам, Алжир, Малезија, Шри Ланка, Тајланд и Боливија, Индија, Кенија где просечна цена оброка у јефтином ресторану износи око 3 долара.
Meal in inexpensive restaurant:
Switzerland – $28.99
Denmark – $21.80
United States – $20.00
Luxembourg – $19.57
Belgium – $19.57
Norway – $19.07
United Kingdom – $18.98
Israel – $18.48
Canada – $17.75
Ireland – $17.39
Australia – $16.38

— World of Statistics (@stats_feed) January 17, 2024

Na listi 150 najlegendarnijih restorana sveta našao se i jedan beogradski restoran

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У којим земљама света можете појести најефтинији оброк у ресторану, а у којим земљама најскупљи! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.