Izvor: RTS, 17.Jan.2024, 22:32

Судија запретио да ће га избацити из суднице; Трамп: Волео бих то

Амерички судија Луис Каплан упозорио је бившег председника САД Доналда Трампа да ће га избацити из суднице уколико буде ометао адвокате књижевнице Е. Џин Керол која га је тужила за сексуално злостављање, на шта је бивши председник САД одговорио да би "волео то". >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Адвокат Шон Кроули рекао је да чује Трампа како коментарише његово излагање, говорећи "то је лов на вештице" и "то је превара", преноси Си-Ен-Ен.

Каплан је поручио да Трамп има право да буде у судници, али да му се то право може одузети ако настави да омета адвоката Кроула.
"Разумем да вероватно желите да то урадим", рекао је судија бившем председнику, на шта је Трамп одговорио "Волео бих то".
"Знам да бисте волели. Очигледно не можете да се контролишете у овој ситуацији", рекао је судија.
Након тога, странке су напустиле суднице због паузе за ручак.
Њујоршки суд треба да донесе одлуку о томе колико новца Трамп треба да исплати књижевници због његових клеветничких изјава о Е. Џин Керол у вези са наводним сексуалним нападом.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.