Вучић на Светском економском форуму у Давосу у друштву краља и краљице Белгије

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Jan.2024, 21:04

Вучић на Светском економском форуму у Давосу у друштву краља и краљице Белгије

Председник Србије Александар Вучић, који борави у Давосу где учествује на Светском економском форуму, изјавио је данас да му је част да у друштву белгијског краља Филипа и краљице Матилде слуша излагање саветника за националну безбедност САД Џејка Саливана. Фото: Танјуг/AP Photo/Markus >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Schreiber Вучић је на свом инстаграм налогу “budućnostsrbijeav“ окачио слику на којој у друштву белгијског краља Филипа и краљице Матилде присуствује Светском економском форуму.
„Посебна ми је част да у друштву белгијског краља Филипа и краљице Матилде слушам излагање саветника за националну безбедност САД Џејка Саливана“, навео је у објави на инстаграму.
Вучић је додао да се свет суочава са великим изазовима, а да је Светски економски форум у Давосу најбоље место за размену искустава и предлога решења за сва глобална питања.
Vučić: Srbija kreće u realizaciju novih planova, o tome i u Davosu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић на Светском економском форуму у Давосу у друштву краља и краљице Белгије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.