Izvor: RTS, 13.Jan.2024, 13:50

Расветљена пљачка кладионице у Тивту, починилац ухапшен у Србији

Службеници Регионалног центра безбедности "Југ", Одељења безбедности Тиват, расветлили су кривично дело разбојништво које је извршено на штету једне спортске кладионице у Тивту, а починилац Д. Ш. ухапшен је у Србији, саопштено је из Управе полиције Црне Горе. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
У саопштењу се наводи да је 6. децембра у поменуту спортску кладионицу ушло тада непознато лице, те у намери стицања противправне имовинске користи, држећи нож у руци и упућујући речи претеће садржине по живот и тело запослене, украло новац у износу од 9.883 евра, након чега се удаљило у непознатом правцу.
Сходно планским активностима које су од стране службеника Станице криминалистичке полиције Одељења безбедности Тиват предузете, а у сарадњи са надлежним тужилаштвом, идентификован је извршилац Д. Ш. (36), који је држављанин Србије.
По налогу поступајућег тужиоца против овог лица је поднета кривична пријава због сумње да је извршио кривично дело разбојништво.
Он је након извршења кривичног дела напустио Црну Гору. Ухапшен је у Србији због извршених кривичних дела на њиховој територији. Ово лице се током свог боравка у Тивту представљало као Б.Ш. из Србије, али је проверама и вештачењима утврђено да је реч о Д. Ш.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.