Izvor: RTS, 04.Jan.2024, 11:52

Филмска крађа авиона у Лас Вегасу – одлетео за Калифорнију, побегао у пустињу, али ипак ухваћен

Мушкарац из америчке савезне државе Ајдахо ухапшен је након што је украо авион из хангара у северном Лас Вегасу, летео до калифорнијског аеродрома удаљеног више од 160 километара, а затим побегао у пустињску област.
Четрдесетогодишњи мушкарац, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << који је у притвору у округу Сан Бернандино америчке савезне државе Ајдахо, суочава се са оптужбама за крађу авиона и крађу имовине са преносом у другу савезну државу, пренео је АП.

Ухапшен је након што је украо авион из хангара у северном Лас Вегасу, летео до калифорнијског аеродрома удаљеног више од 160 километара, а затим побегао у пустињску област.
Званичници северног дела Лас Вегаса рекли су да би ухапшени могао да буде иза покушаја провала у авионе, три дана пре хапшења.
Авион који је украо процењен је на 80.000 долара, навели су из канцеларије шерифа округа Сан Бернандино.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.