Вучић поручио: „Света је народна воља, глас народа је глас Бога, нећемо им дати да украду ништа“

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Dec.2023, 20:41

Вучић поручио: „Света је народна воља, глас народа је глас Бога, нећемо им дати да украду ништа“

Председник Србије Александар Вучић говорио је за Национални дневник ТВ Пинк. Он је посебно истакао велики значај пројеката у научно-технолошким парковима и БИО4 кампусу, али се осврнуо на протест у Београду, и негативном извештавању опозиционих медија, али и РТС-а. Фото: Танјуг/Владимир >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Шпорчић – Без тога немамо шансу за напредак, то је од огромног значаја за нас. Наставићемо у проширење научно технолошких паркова. То је будућност, без тога не можете – рекао је Вучић.
Вучић је рекао да повећава вредност ваучера на 10.000 динара и таквих ће бити 100.000.
– Биће 100.000 таквих ваучера. Не смањујемо број, само повећавамо њихову вредност – рекао је Вучић.
Вучић је прокоментарисао истраживање Курира, да је он био најнападанија личност у кампањи.
Говорио је и о негативном извештавању РТС.
– То траје дуже време, само се неки праве да то не виде. Чак су се уплашили када су мислили да ће маса заузети РТС, па су их пуштали пет пута. Данас су на кајрону имали да је Београд данас 27. најзагађенији град на свету. Каква је то вест да је нешто 27. на свету. То само показује да хоће да направе негативну вест. Али, то је њихова уређивачка политика, и ја не желим да утичем на њихов рад – рекао је Вучић.
О извештавању опозиционих медија, каже да не разуме како уопште може да хода улицом после толике мржње. – То је 207 сати програма само против мене. У последњих месец дана! А 17 секунди против Драгана Ђиласа. И онда говоре о диктатури и медијским слободама. Али ја мислим да људи то све разумеју – казао је председник.
Вучић додаје да избори нису завршени, биће поновљени на неким местима 30. децембра, и да верује да ће потврдити победу.
– Постоји могућност да освојимо још један мандат. Све остало је сасвим познато свима – истакао је он.
Председник о најави Србије против насиља да неће учествовати на евентуалним поновљеним изборима, каже да је то зато што знају како би прошли.
Председник је коментарисао напад испред Министарства управе и локалне самоуправе.
Јонсон се састао са Ђиласом – Људи који су малтретирали и шиканирали су нечија браћа, сестре, мајке. Када изгубите по ко зна који пут, увек објашњење потражите негде друго. Питам Алберта Јонсона, зашто није обавестио јавност шта је чуо од Драгана Ђиласа неколико дана пре избора. Он је шеф делегације ОДИХР-а, а ми ћемо на томе да инсистирамо на томе.То је кључна ствар, зашто је то сакривено, јер неће моћи да буде сакривено. Он је обавестио друге да му је Ђилас рекао да неће признати изборе ни на који начин, и да су се спремали за протесте – рекао је Вучић.
– Зашто ћутите, зашто не кажете целом свету истину? Питамо вас господине Јонсон, уколико кажете да сам слагао, изнећу доказе. Коме је уинтересу да ломи кичму Србији, зашто нећете да кажете да је то унапред припремљено.
Каже да је тада откривен план опозиције за нереде, и каже да има доказе за све што говори.
– Зашто ћутите, и ко вам је наредио да ћутите? Све је унапред било припремљено, зато што су знали да ће избори бити чисти као суза. Хтели су хаос, да омаловаже Србију, и ја нећу одустати од овога никада. Све су ово знали. Тај посматрач који је дошао, Шенах, на два места је потписао да нема неправилности. А Шидер, који је опљачкао сопствену партију, он на састанку са мном каже, па ја сам видео листиће, а мисли на позиве, нема појма шта су листићи. Каже видео је хрпу неважећих листића. А видео је оних 487 листића које су доставили РИК, а сви су били исправни – истакао је он.
Бранићемо изборну вољу
Још једном је поновио да никоме неће дати да украде народну вољу. – Света је народна воља, глас народа је глас Бога. Нећемо им дати да украду ништа. 30. се завршавају избори, потом идемо полако на конституисање скупштине и стварање владе, и то је то – казао је Вучић.
Vučić: Bio4 Kampus velika stvar za našu zemlju, to je budućnost

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић поручио: „Света је народна воља, глас народа је глас Бога, нећемо им дати да украду ништа“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.