Izvor: RTS, 23.Dec.2023, 11:47

Аутобус слетео са пута код Алексинца, петоро повређених

Петоро држављана Србије повређено је када је аутобус немачких регистарских ознака синоћ слетео са пута код алексиначког села Катун. Двадесетогодишња девојка у тешком стању.
Саобраћајни удес догодио се синоћ око 23 часа, када је аутобус слетео >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << са пута код алексиначког села Катун.

Аутобус немачких регистарских кретао се из Београда ка Нишу.
Повређено је петоро држављана Србије, који су пребачени у нишки Клинички центар.
Двадесетогодишња девојка има тешке повреде опасне по живот, док је осталих четворо пацијената у стабилном стању, кажу у КЦ Ниш.
“После вишечасовног оперативног захвата у коме је учествовао мултидисциплинарни тим лекара и особља УКЦ, јутрос је смештена у интензивну негу Клинике за анестезију. Налази се у јако тешком, животно угрожавајућем стању“, наводе у саопштењу.
Саобраћај није обустављен на тој деоници, али је кретање било успорено.
Потпуно је нормализован у 04.30, наводе из полиције.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.