Suzana Mančić u šoku! Ćerka joj se tajno venčala u Las Vegasu!

Izvor: Svet, 23.Mar.2017, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzana Mančić u šoku! Ćerka joj se tajno venčala u Las Vegasu!

Teodora Kunić (23), ćerka Suzane Mančić (60), udala se u tajnosti u Las Vegasu za 20 godina starijeg biznismena.
Kako saznaje “Kurir”, naslednica loto devojke i Nebojše Kunića, bubnjara Sedmorice mladih, pažnju javnosti privukla je pre dve godine, kad je obelodanila da je u vezi sa znatno starijim muškarcem.

Објава коју дели Teodora Kunic (@teodorakunic) дана 20. Јан 2017. у 10:16 PST


Suzi nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << mogla ni da pretpostavi da će Teodora organizovati venčanje daleko od Srbije i da to nikome neće javiti.
Kako ovaj dnevni list saznaje, tek kad je ceremonija završena, ćerka joj je javila da se udala, što je nju šokiralo.
“Suzani je bilo žao što nije bila na venčanju ćerke, a posebno joj je bilo krivo što uopšte nije ni znala da će se Teodora udati. Međutim, ona joj je objasnila da su njih dvoje naprasno odlučili da se venčaju u Americi i da će organizovati veliku svadbu u Beogradu”, kaže naš izvor.
Teodora i bogati biznismen verili su se u oktobru 2015, na putovanju u Beč. Mančićeva je tada ushićeno rekla da jedva čeka da postane baka.

Објава коју дели Teodora Kunic (@teodorakunic) дана 31. Дец 2016. у 5:07 PST


Pogledaj vesti o: Suzana Mančić

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TAJNO VENČANJE U LAS VEGASU: Suzanu Mančić ćerka NIJE ZVALA na svadbu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2017

Nije ni znala da se udala....Teodora Kunić (23), ćerka Suzane Mančić (60), udala se u tajnosti u Las Vegasu za 20 godina starijeg biznismena. Naslednica loto devojke i Nebojše Kunića, bubnjara Sedmorice mladih, pažnju javnosti privukla je pre dve godine, kad je obelodanila da je u vezi sa znatno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Suzana Mančić: Plakala sam zbog ćerkinog tajnog venčanja

Izvor: Story, 23.Mar.2017

Pripremajući se za sopstveno venčanje, šarmantnu voditeljku zaprepastila je vest da se njena starija ćerka Teodora Kunić u Las Vegasu tajno zaklela na večnu ljubav svom dugogodišnjem izabraniku Frenku Georgu, a detalje ovog intimnog čina ponosna majka otkriva za magazin Story

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.