Uroš napustio Survivor, Voja se guši u suzama, pogledajte emotivne scene

Izvor: Tracara.com, 24.Apr.2024, 00:19

Uroš napustio Survivor, Voja se guši u suzama, pogledajte emotivne scene

Poslednja epizoda Survivora okončana je u suzama. Uroš je zbog povrede morao da ode kući, a to je najviše pogodilo njegovog prijatelja Voju, koji se doslovno davio u suzama. U večerašnjoj epizodi plemena su odigrala drugu po redu igru za nagradu ove nedelje. U ovoj igri za nijansu su bili bolji takmičari plavog plemena, te su oni u večerašnjoj epizodi uživali na masaži i hrani. Na samom kraju igre, voditelj Bojan Perić je takmičarima saopštio da su lekari zaključili da Uroš >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << napustio Survivor. On mora da napusti igru zbog teške povrede kolena koju je dobio na poligonu. „Jedno je kada hoće misao, a drugo je kada telo ne može. Moje telo nije moglo da izdrži, išao sam kod više doktora, pokušao sam terapije i sve, ali mi ova okolina nije dozvolila da se oporavim onako kako bi trebalo. Ne sumljam u svom tim, jednostavno u ovom momentu moje telo nije moglo da izdrži pritisak. Ideja mi je bila da dođem i da se takmičim, ali eto našao sam nove prijatelje“, rekao je Uroš. Uroš napustio Survivor Uroš napustio Survivor Takmičari crvenog plemena i voditelj su pustili reku suza zbog Uroševog odlaska. „Iskreno, kada sam došao u Survivor prijatelji su mi rekli da neću izdržati ni sedam dana, nisam očekivao da ću naći brata ovde. Uroš i ja svaki dan idemo po drva, ostanemo sat vremena, pričamo i izgubio sam veliko prijateljstvo, ali nastavićemo napolju. Ne pokazujem svoje emocije na ovaj način, znam da će biti teže bez njega, nastaviću da igra i za njega i za mene“, rekao je Voja. [This post contains video, click to play] The post Uroš napustio Survivor, Voja se guši u suzama, pogledajte emotivne scene appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Nevreme ih nije sprečilo da osvoje plemenski imunitet: Evo ko je večeras nominovan u Survivoru

Izvor: Tracara.com, 25.Apr.2024, 00:09

U večerašnjoj epizodi plemena su odigrala prvu igru za plemenski imunitet za ovu nedelju. Pravila igre su bila da brzo pretrče preko svih prepreka a na kraju ih čekaju dve vreće sa peskom koje moraju da ubace u korpu. Na samom početku igre počela je veoma jaka kiša po kojoj se borba odvijala. Iako...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.