Jezive scene kod Subotice na mestu gde se prevrnuo autobus pun dece: Hitna pomoć i dalje izvlači povređene (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2017, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jezive scene kod Subotice na mestu gde se prevrnuo autobus pun dece: Hitna pomoć i dalje izvlači povređene (VIDEO)

Poginula jedna osoba

U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila na putu Subotica - Novi Sad jutros oko 9.40 sati u Feketiću kod Malog Iđoša, kada je autobus, poljskih registarskih oznaka, koji je prevozio i decu, sleteo sa puta i prevrnuo se, jedna starija muška osoba je poginula, dok je 25 osoba preveženo u obližnje zdravstvene ustanove.

Prema nezvaničnim informacijama, autobus, koji se vraćao iz Grčke, i išao preko Srbije u Poljsku, izleteo je sa kolovoza >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i prevrnuo se. U autobusu se nalazilo oko 50 putnika, od čega više od 27 dece starosti od 13 do 16 godina, i tri vozača.

Podsetimo, autobus poljskih registarskih oznaka, koji je prevozio decu, prevrnuo se kod Subotice, u Feketiću.

#Serbia: #wypadek polskiego @autokar.u z dziećmi. Do zdarzenia doszło przed godziną 10.00 na trasie Subotica-Nowy Sad w miejscowości Feketić

— IAR - Polskie Radio (@iar_pr) July 11, 2017

Na mesto nesreće upućeno je više vozila sa pripadnicima Sektira za vanredne situacije, kao i više ekipa Hitne pomoći. Uviđaj je i dalje u toku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.