Prevrnuo se autobus pun dece, jedna osoba poginula VIDEO

Izvor: B92, 11.Jul.2017, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevrnuo se autobus pun dece, jedna osoba poginula VIDEO

Subotica -- Autobus poljskih registarskih oznaka koji je prevozio decu sleteo je s puta i prevrnuo se na putu Subotica – Novi Sad. Jedna osoba je stradala, 25 povređenih.

Poginula osoba je odrasla,a nesreća se dogodila u Feketiću kod Malog Iđoša oko 9.40h.

U autobusu je bilo oko 50 turista i tri vozača, a polovina putnika bila su deca od 13 do 16 godina. Autobus je vraćao turiste iz Grčke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Poljsku.

Povređena lica biće zbrinuta u tri grada - u bolnicama u Vrbasu, Novom Sadu i Subotici.

Na mesto nesreće je upućeno više vozila sa pripadnicima Sektora za vanredne situacije kao i više ekipa Hitne pomoći.

Zbog saobraćajne nesreće na autoputu E-75 na deonici Novi Sad-Subotica, kod Feketića je obustavljen, a vozila se usmeravaju od petlje Feketić, preko Feketića, Malog Iđoša i Bačke Topole, na uključenje na autoput, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Kako se navodi, vozače na ovoj deonici očekuje usporena vožnja, koja zahteva strogo poštovanje saobraćajnih propisa.

Predstavnici poljske turističke agencije iz Poznanja saopštili su da je u nesreći kod Feketića pogino jedan od vozača (50) koji je u trenutku udesa bio na suvozačkom mestu, i ocenili da su nesreću najverovatnije prouzrokovali oštri predmeti na putu koji su probušili gumu autobusa, starog svega dve godine. Opširnije - OVDE.

Podsetimo, pre tačno devet godina na putu Beograd-Novi Sad, kod Slankamena, dogodila se slična nesreća, kada se prevrnuo poljski autobus sa turistima.

Tada je stradalo šest osoba, među kojima dvoje dece.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Prevrnuo se autobus sa decom kod Feketića, više povređenih

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jul.2017

Autobus poljskih registarskih oznaka, koji je prevozio decu, sleteo je s puta i prevrnuo se na delu puta Subotica - Novi Sad jutros oko 9.40 sati, u Feketiću, kod Malog Iđoša. Kako saznaje "Blic", jedna osoba je poginula, i ima teško povređenih...U nesreći je povređeno više mališana, saopštilo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.