Tragedija u Feketiću, ima mrtvih! (VIDEO, FOTO)

Izvor: Mondo, 11.Jul.2017, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Feketiću, ima mrtvih! (VIDEO, FOTO)

Autobus, poljskih registarskih oznaka, koji je prevozio i decu, sleteo je danas s puta Subotica-Novi Sad i prevrnuo se u Feketiću, kod Malog Iđoša. MUP: Poginuo muškarac, 25 povređenih! Uznemirujuć snimak

Jedna starija muška osoba je poginula, dok je 25 osoba prevezeno u obližnje zdravstvene ustanove, saopštio je MUP.

U autobusu, koji je iz Grčke išao u Poljsku, bilo je 50 putnika i tri vozača, od čega 27 dece starosti od 13 do 16 godina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Većina ima lakše povrede, a prema nepotvrđenim informacijama, nekoliko ima teže povrede. Još se ne zna zbog čega je došlo do udesa, ali je vozač FAP-ovog kamiona ispričao za RTS kako ga je autobus obišao i zatim naglo sleteo sa puta.

Na licu mestu bilo je više ekipa Hitne pomoći iz Subotice, Bačke Topole, Vrbasa, kao i više vozila sa pripadnicima Sektora za vanredne situacije. Pažnja - Uznemirujući snimak:

Izvor: Tanjug

U Opštoj bolnici u Vrbasu zbrinuto je 14 Poljaka, a troje teško povređenih - među kojima je i jedno dete je iz Vrbasa transportovano u Novi Sad.

Portparol bolnce Slavica Otović rekla je agenciji Beta, da je tih 14 putnika lakše povređeno i da će u bolnici biti zadržani 24 sata.

Ona je rekla da su iz Vrbasa u Novi Sad prevezena tri teško povređena putnika - dvoje odraslih i jedno dete.

"Autobus se prevrnuo zbog oštrih predmeta na putu"

Direktor srpske policije Vladimir Rebić, koji je obišao povređene, kaže da je do nesreće došlo kada je autobus izgubio kontrolu i prevrnuo se.

Predstavnici poljske turističke agencije iz Poznanja saopštili su da je u nesreći kod Feketića poginuo jedan od vozača (50) koji je u trenutku udesa bio na suvozačkom mestu, i ocenili da su nesreću najverovatnije prouzrokovali oštri predmeti na putu koji su probušili gumu autobusa, starog svega dve godine.

Prevrnuo se autobus pun turista iz Srbije 

Nesreća se dogodila jutros, nešto pre 10 časova, na 69. kilometru autoputa od državne granice, kod Malog Iđoša.

Saobraćaj na deonici autoputa Novi Sad – Subotica, kod Feketića, obustavljen je danas zbog saobraćajne nezgode, saopštili su Putevi Srbije. Vozila se usmeravaju od petlje Feketić preko Feketića, Malog Iđoša i Bačke Topole, na uključenje na autoput.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Prevrnuo se autobus na autoputu Subotica - Novi Sad, povređeno više dece

Izvor: Radio 021, 11.Jul.2017

Autobus poljskih registarskih oznaka, koji je prevozio decu, sleteo je s puta i prevrnuo se na putu Subotica - Novi Sad jutros oko 9:40 sati u Feketiću kod Malog Iđoša...U nesreći je povređeno više mališana. Ne zna se tačan broj povređenih niti stepen povreda...Na mesto nezgode poslato je više...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.