Zorana Mihajlović: Moguć i novi koalicioni sporazum

Izvor: Glas javnosti, 19.Jul.2013, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorana Mihajlović: Moguć i novi koalicioni sporazum

BEOGRAD - Ako neko ne želi da učestvuje u rekonstrukciji vlade, to može da znači razgovor o nekom novom koalicionom sporazumu, izjavila je Zorana Mihajlović, ministar energetike i potpredsednica SNS.  

"O tome treba da odluče lideri koalicionih stranaka koji će sesti i razgovarati", rekla je Mihajlović, odgovarajući na pitanje da li postoji mogućnost da Mlađan Dinkić izađe iz vlade ako ne smeni svoje ministre i dodala da je to pitanje i lidera Ujedinjenih regiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Srbije.

Mihajlović je poručila da oni koji vode državu mora da se menjaju i da je ona uvek za to da vlast bude efikasnija, kao i da se zalaže za nove ljude koji mogu da donesu novu energiju.

Ona je naglasila da svaki ministar treba da vidi šta je uradio, a šta nije i gde može da bude bolje.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.