Moguć i novi koalicioni sporazum

Izvor: RTS, 19.Jul.2013, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moguć i novi koalicioni sporazum

Ako neko ne želi da učestvuje u rekonstrukciji Vlade to može da znači razgovor o nekom novom koalicionom sporazumu, kaže potpredsednica SNS-a Zorana Mihajlović.

Potpredsednica Srpske napredne stranke i ministarka energetike Zorana Mihajlović poručila je da ako neko ne želi da učestvuje u rekonstrukciji Vlade to može da znači razgovor o nekom novom koalicionom sporazumu.

O tome treba da odluče lideri koalicionih stranaka koji će sesti i razgovarati, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rekla je Mihajlovićeva, odgovarajući na pitanje novinara, da li postoji mogućnost da Dinkić izađe iz vlade ako ne smeni svoje ministre.

Ministarka je takođe dodala da je to i pitanje za lidera Ujedinjenih regiona Srbije Mlađana Dinkića.

Mihajlovićeva je poručila da oni koji vode državu mora da se menjaju i da je ona uvek za to da vlast bude efikasnija kao i da se zalaže za nove ljude koji mogu da donesu novu energiju.

Ona je naglasila da svaki ministar treba da vidi šta je uradio, a šta nije i gde može da bude bolje.

Odgovarajući na pitanje o spekulacijama da li će ona ili ministar pravde Nikola Selaković biti glavni pregovarači sa EU, Mihajlović je odgovorila da će javnost o tome biti obaveštena na vreme.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.