Mihajlović:Moguć razgovor o novom koalicionom sporazumu

Izvor: Politika, 19.Jul.2013, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović:Moguć razgovor o novom koalicionom sporazumu

BEOGRAD –Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) i ministar energetike Zorana Mihajlović poručila je danas da ako neko ne želi da učestvuje u rekonstrukciji vlade to može da znači razgovor o nekom novom koalicionom sporazumu.

O tome treba da odluče lideri koalicionih stranaka koji će sesti i razgovarati, rekla je Mihajlović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << odgovarajući na pitanje novinara, da li postoji mogućnost da Dinkić (Mlađan) izađe iz vlade ako ne smeni svoje ministre.

Ministarka je takođe dodala da je to i pitanje za lidera Ujedinjenih regiona Srbije (URS) Mlađana Dinkića.

Mihajlović je poručila da oni koji vode državu mora da se menjaju i da je ona uvek za to da vlast bude efikasnija kao i da se zalaže za nove ljude koji mogu da donesu novu energiju.

Ona je naglasila da svaki ministar treba da vidi šta je uradio, a šta nije i gde može da bude bolje.

Odgovarajući na pitanje o spekulacijama da li će ona ili ministar pravde Nikola Selaković biti glavni pregovarači sa EU, Mihajlović je odgovorila da će javnost o tome biti obaveštena na vreme.

Tanjug

objavljeno: 19.07.2013
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović:Moguć razgovor o novom koalicionom sporazumu

Izvor: Blic, 19.Jul.2013

Beograd - Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) i ministar energetike Zorana Mihajlović poručila je danas da ako neko ne želi da učestvuje u rekonstrukciji vlade to može da znači razgovor o nekom novom koalicionom sporazumu. ..O tome treba da odluče lideri koalicionih stranaka koji će sesti...

Nastavak na Blic...

Mihajlović: Moguć razgovor o novom koalicionom sporazumu

Izvor: Blic, 19.Jul.2013

Beograd - Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) i ministar energetike Zorana Mihajlović poručila je danas da ako neko ne želi da učestvuje u rekonstrukciji vlade to može da znači razgovor o nekom novom koalicionom sporazumu. ..- Kao predstavnik SNS mogu da kažem da ako neko neće da učestvuju...

Nastavak na Blic...

Zorana Mihajlović: Moguć i novi koalicioni sporazum

Izvor: Glas javnosti, 19.Jul.2013

BEOGRAD - Ako neko ne želi da učestvuje u rekonstrukciji vlade, to može da znači razgovor o nekom novom koalicionom sporazumu, izjavila je Zorana Mihajlović, ministar energetike i potpredsednica SNS.   .."O tome treba da odluče lideri koalicionih stranaka koji će sesti i razgovarati", rekla je...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.