Završene konsultacije SNS i SPS sa evropskim posrednicima

Izvor: B92, 19.Apr.2021, 15:16

Završene konsultacije SNS i SPS sa evropskim posrednicima

U Skupštini Srbije danas su završene konsultacije evropskih poslanika sa poslaničkim grupama u vezi sa međustranačkim dijalogom.

Dijalog treba da se vodi povodom poboljšanja izbornih uslova u Srbiji.

Sa Tanjom Fajon, Vladimirom Bilčkom i Knutom Flekenštajnom razgovarali su šef poslaničke grupe SPS Ðorđe Milićević i poslanik te stranke Žarko Obradović, a prethodno su sa međunarodnim posrednicima razgovarali i šef poslaničke grupe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << SNS Aleksandar Martinović i njegova zamenica Sandra Božić.

Prema planu, razgovori sa poslaničkim grupama trajaće do 22. aprila, a sutra imaju zakazane termine Savez vojvođanskih Mađara i Partija ujedinjenih penzionera Srbije, dok su u sredu to Jedinstvena Srbija i Socijaldemokratska partija Srbije.

U četvrtak će sa predstavnicima EP razgovarati Stranka pravde i pomirenja Muamera Zukorlića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Završene konsultacije SNS-a i SPS-a sa evropskim posrednicima

Izvor: RTS, 19.Apr.2021

U Skupštini Srbije danas su završene konsultacije evropskih poslanika sa poslaničkim grupama SNS-a i SPS-a u vezi sa međustranačkim dijalogom koji treba da se vodi povodom poboljšanja izbornih uslova u Srbiji. . Sa Tanjom Fajon, Vladimirom Bilčkom i Knutom Flekenštajnom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.