Izvor: RTS, 19.Apr.2021, 15:18

Završene konsultacije SNS-a i SPS-a sa evropskim posrednicima

U Skupštini Srbije danas su završene konsultacije evropskih poslanika sa poslaničkim grupama SNS-a i SPS-a u vezi sa međustranačkim dijalogom koji treba da se vodi povodom poboljšanja izbornih uslova u Srbiji.
Sa Tanjom Fajon, Vladimirom Bilčkom i Knutom Flekenštajnom razgovore su obavili šef poslaničke grupe SPS-a Đorđe Milićević i poslanik te stranke Žarko Obradović, a prethodno su sa međunarodnim posrednicima razgovarali i šef >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << poslaničke grupe SNS-a Aleksandar Martinović i njegova zamenica Sandra Božić.
Prema agendi, razgovori sa poslaničkim grupama trajaće do 22. aprila, a sutra imaju zakazane termine Savez vojvođanskih Mađara i Partija ujedinjenih penzionera Srbije, dok su u sredu to Jedinstvena Srbija i Socijaldemokratska partija Srbije.
U četvrtak će sa predstavnicima EP razgovarati Stranka pravde i pomirenja Muamera Zukorlića.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Milićević: Međustranački dijalog nije fontana želja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2021, 13:17

Šef poslanika SPS u parlamentu Đorđe Milićević konstatovao je danas da se neki opozicionari ponovo žale Evropi na tok međustranačkog dijaloga, čija je nova faza otpočela, jer ni ovog puta, kaže, ne znaju šta žele, osim što bi, dodaje, da na vlast dođu dekretom, a ne na izborima..."Zaboravili...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.