Izvor: Danas, 06.Mar.2024, 22:01

Žarko Korać o Ani Brnabić na mestu predsednice parlamenta: To će biti veoma teška Skupština, pokazala iznenađujuće snažnu verbalnu agresiju

Ana Brnabić je poslednje dve godine pokazala iznenađujuće snažnu verbalnu agresiju u odnosu na političku opoziciju u Srbiji. Može se slobodno reći da je u tom pogledu bila među najradikalnijim visokim funkcionerima SNS – komentariše za Danas psiholog Žarko Korać, odluku Predsedništva Srpske napredne stranke, koju je večeras saopštio predsednik Srbije, da je dosadašnja premijerka Srbije - sada kandidatkinja za predsednicu Skupštine Srbije.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Psiholog o Brnabić kao predsednici Skupštine Srbije: Pokazala izrazitu agresiju, a treba da smiruje

Izvor: Radio 021, 07.Mar.2024, 08:14

Ana Brnabić je poslednje dve godine pokazala iznenađujuće jaku verbalnu agresiju u odnosu na političku opoziciju u Srbiji. Može se reći da je u tom pogledu bila među najradikalnijim funkcionerima SNS.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.