Za deset dana SNS objavljuje listu poslaničkih kandidata, čak 57 odsto novih imena: Vučević otkrio kakav rezultat očekuje na izborima

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2020, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za deset dana SNS objavljuje listu poslaničkih kandidata, čak 57 odsto novih imena: Vučević otkrio kakav rezultat očekuje na izborima

Smatra da će ovo biti veoma teški izbori i teška kampanja.

Potpredsednik SNS Miloš Vučević najavio je da će Predsedništvo stranke za desetak dana utvrditi konačnu listu kandidata za narodne poslanike i da će na njoj biti oko 57 odsto novih imena.

Vučević je posle sednice GO SNS, na kojoj se na početku obratio lider naprednjaka Aleksandar Vučić, preneo novinarima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se na njoj razgovaralo o izbornom procesu, kandidatima SNS i o potencijalnim koalicionim partnerima.

- U narednih par dana završićemo razgovore sa preostalim koalicionim partnerima i dogovoriti potencijalnu saradnju - rekao je Vučević.

Ističe da će SNS odbori na lokalu slediti istu politiku i da će biti puno novih kandidata na listima, kao i za gradonačelnike i predsednike opštine.

Kaže da će to biti konkretizacija i realizacija onoga što je najavljivao predsednik Vučić i da to nije samo "mrtvo slovo na papiru".

- Ponosni smo što smo pokazali da Srbija ima budućnost i da su naša deca ta koja donose novu energiju i novu snagu.

Istakao je da je to divna omladina i da su većina polaznici stranačke akademije, kao i da će tako SNS pokazati da ima snage za promene i da je spremna da bude još odgovornija pred građanima.

Kako je rekao, kulminacija će biti 28. juna na kongresu SNS kada će biti izabrano puno novih kadrova.

- Svi drugi će imati lagodniju poziciju, a SNS će morati da odgovara na teške napade i pitanja, kao što je pitanje KiM, regiona, ekonomiju i slično, o čemu će pre svega predsednik Vučić morati da odgovara.

Vučević je kazao da ako SNS u najmanju ruku ne bude imao isti izborni rezultat kao 2016. godine, što smatra da i nije dovoljno i da se ide na bolji rezultat, u SNS nisu sigurni da neće doći do koalicije drugih stranaka koje će u tom trenutku moći da formiraju većinu.

- Pred nama je neizvesna politička utakmica, ali verujemo da građani cene ono što je urađeno i plan za budući period, predstavljen kroz projekat Srbija 2025 - naveo je Vučević.

Dodao je da će svakako SNS imati puno novih kandidata na svim nivoima, već u narednh desetak dana i da je spremna da osveži svoje redove i da se bori za bolju Srbiju i njenu decu.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučević: U naredne dve nedelje znaćemo s kim idemo na izbore u Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 25.Feb.2020, 08:52

Šef vladajuće Srpske napredne stranke u Novom Sadu Miloš Vučević govorio je o potencijalnim koalicionim partnerima na predstojećim izborima, Tomislavu Bokanu, ali i mogućoj ponovnoj saradnji sa Pokretom obnove Kraljevine Srbije (POKS)...Srpska napredna stranka na vlasti je u Novom Sadu od jeseni...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.