ZAVRŠENA SEDNICA GLAVNOG ODBORA SNS: Vučević otvoreno - Vučić ima moralnu obavezu da prihvati kandidaturu za predsednika Republike

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2021, 12:17

ZAVRŠENA SEDNICA GLAVNOG ODBORA SNS: Vučević otvoreno - Vučić ima moralnu obavezu da prihvati kandidaturu za predsednika Republike

Odlukom članova glavnog odbora, zakazana je izborna skupština SNS u periodu od 21. do 24. oktobra

Potpredsednik SNS Miloš Vučević istakao je da su pokazatelj svim drugim strankama kako se gaje odnosi u stranci i kako se organizuju unutarstranački procesi.

- Želimo, i takva smo upustva dali, da izborne radnje krenu od mesnih i opšinskih odbora. Mi smo veoma ponosni na to i primer smo drugim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << strankama kako se organizuju unutarstranački procesi i kako se gaji kultura različitih stavova i konkurencija ideja - rekao je Vučević.

Istakao je da želi da pokažu demokratiju SNS-a u punom sistemu.

- Ključne rasprave se tiču toga što čeka našu stranku za nekih mesec dana, tačnije u oktobru. i doneta je tehnička odluka o utvrđivanju broja delegata i svih opštinskih i gradskih odbora na teritoriji Srbije. Predsedništvo SNS će biti zaduženo da tehnički pripremi u ovom periodu do održavanja kongresa - saopštio je Vučević.

- Videćete i nova lica u stranci i na pozicijama, da pustimo svežu krv u stranku. 4.000 delegata će činiti skupštinu i to će biti najveća izborna skupština u Srbiji. Naravno da većina članova glavnog odbora očekuje da predsednik Vučić vodi stranku. Mislim da gospodin Vučić ima moralnu obavezu da prihvati kandidaturu za predsednika Republike - saopštio je Vučević.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučević: Izborna skupština u oktobru, Vučić ima moralnu obavezu da se kandiduje za predsednika

Izvor: Radio 021, 18.Sep.2021

Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je da je danas Glavni odbor SNS zakazao Izbornu skupštinu te stranke za period od 21. do 24. oktobra.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.