Vulin: Razmišljajte o svojoj Srbiji kada budete glasali

Izvor: RTS, 14.Apr.2016, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Razmišljajte o svojoj Srbiji kada budete glasali

Lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin prisustvovao je predstavljanju kandidata za odbornike u Skupštini opštine Vladičin Han, gde je pozvao građane da glasaju za listu koju predvodi predsednik SNS-a Aleksandar Vučić kako bi ta opština bila bolje mesto za život.
"Razmišljajte o svojoj Srbiji kada budete glasali i glasajte >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za listu broj jedan, glasajte za politiku koju predvodi Aleksandar Vučić, glasajte za vladu koju će i sutra predvoditi Aleksandar Vučić i ovde u (Vladičinom) Hanu glasajte za ove divne ljude", rekao je Vulin.
Vulin je građanima Vladičinog Hana poručio da treba da se izbore da žive u opštini u kakvoj žele da žive.
"Opštini koja liči na vas, opštini koja će biti dostojna vaše borbe i vere da je ovde bolji život moguć. Ne zato što je nekada bio bolji, već zato što je moguće da bolji bude sada i zato što je moguće da bolji bude sutra", naveo je Vulin.
On je ocenio da građani Vladičinog Hana ne žive bolje jer ih "očigledno vode oni koji nisu u stanju da se izbore i nisu u stanju da budu dovoljno glasni ili dovoljno vredni".
"Ne možete da imate Demokratsku stranku na vlasti, to se jednostavno više u Srbiji ne dešava", zaključio je Vulin.
Ministar za rad Aleksandar Vulin posetio je preduzeće „Elid“ a.d. u mestu Donji Duššnik u opšštini Gadžžin Han, koja proizvodi instalacioni materijal i program od silumina.
U razgovoru sa radnicima i rukvodstvom ministar je upoznat sa teškoćama u poslovanju koje su preduzeće pratile u ranijem periodu.
Kako je saopštilo Ministarstvo rada, Vulin je naglasio da će držžava Srbija nastaviti da brine o radnicima firmi koje su otiššle u stečaj, a jedan od načina da im se pomogne je povezivanje radnog stažža.
Vulin je obiššao i romsko naselje Donja Dragovlja i razgovarao sa stanovnišštvom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin: Glas za listu SNS-a garantuje nastavak stabilne politike

Izvor: RTS, 15.Apr.2016, 15:16

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je danas da glas za listu "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje" garantuje nastavak stabilne politike, očuvanja socijalnog prava i mira u Srbiji. . "Naša koalicija...

Nastavak na RTS...

Na konvenciji SPS Ružić, Tončev i Antić

Izvor: juGmedia, 15.Apr.2016

VLADIČIN HAN – Kandidati SPS za 37 odborničkih mesta u lokalnoj skupštini u Vladičlinom Hanu predsavljeni su danas na konvenciji u tom mestu...Konvenciji su prisustvovali Branko Ružić, potredsedniik SPS-a, Novica Tončev, narodni poslanik iz Surdulice, Zoran Antić, gradonačelnik Vranja. Ružić...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.