Aleksandar Vulin: Kad je teško tu je levica

Izvor: juGmedia, 15.Apr.2016, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Vulin: Kad je teško tu je levica

VLADIČIN HAN – Aleksandar Vulin, predsednik Pokreta socijalista sinoć je u Centru za kulturu u Vladilčinom Hanu prisustvovao konvenciji.  On je tom prilikom  prisutnima rekao da OO PS u Vladičinom Hanu vode ljudi  koje oni dobro znaju.

“Svakog od ovih ljudi znatei i cenite, znate da ako im date poverenje  neće se promeniti , vodiće računa o svojoj opštini. Puna sala večeras je zbog njih a ne zbog mene  I to što ste ovde sada  stvara uverenje da stojim ispred pobedničke >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << liste. Niko od vas ne može više da voli Vladilčin Han pa se izborite za vašu opštinu  koja će imati više verei i moći da bude bolja. Levica se bori da budemo zajedno i kada je teško, da budemo uz ljude”, rekao je Vulin.

On je pozvao ljude da ne glasaju DS, koja je, kako je rekao  12 godina bila na vlasti i pokazala šta je uradila kao i da na republičkom nivou povrenje ukažu listi pod brojem 1, sa Aleksanadrom Vučićem na čelu a na lokalnom nivou PS, pod brojem 6.

Nosilac liste PS u Vladičinok Hanu je Ivica Prokopović, saobraćajni inženjer.

(kraj) lj. p.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.