Na konvenciji SPS Ružić, Tončev i Antić

Izvor: juGmedia, 15.Apr.2016, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na konvenciji SPS Ružić, Tončev i Antić

VLADIČIN HAN – Kandidati SPS za 37 odborničkih mesta u lokalnoj skupštini u Vladičlinom Hanu predsavljeni su danas na konvenciji u tom mestu.

Konvenciji su prisustvovali Branko Ružić, potredsedniik SPS-a, Novica Tončev, narodni poslanik iz Surdulice, Zoran Antić, gradonačelnik Vranja. Ružić je u ime Ivice Dačića, prvog čoveka SPS-a, pozdravio građane Hana i „najbolje kandidate za odbornike“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << />
“Porodica je osnovna ćelija društva I za nas  je oduvek tako I bilo, ali možda ne I za druge. U porodici stičete praktično sve predispozicije da budete častan I pošten član društva I date svoj doprinos I državi.   Razlika između nas i drugih je ta što mi imamo briljantnog lidera, ali imamo i armiju ljudi, kandidate i kanditakinje za narodne poslanike i odbornike. Oni  svojim imenom i prezimenom , poštenjem i znanjem  mogu da se stave u funkciju društevene zajednice a ne da se kriju iza svog lidera, jer nemaju kadrovskih potencijala”,  izjavio je  je Ružić .

On kao i Slađan Marinković, kandidat SPS-a za narodnog poslanika iz Vladičinog Hana I nosilac liste za odbornike, pozvali su građane da , iako nisu članovi SPS-a, glasaju za tu partiju.

“Porazgovarajte sa svojim kumovima i pobratimima, rođacima I komšijama i kažite im da glasaju za našu listu, da u Vladičinom  Hanu nikada više ne dođe do zastoja u razvoju, da se vrate mladi i školovani ljudi, da ih zaposlimo I da žive u mestu kome su rođeni”, poručio je Marinković.

(kraj) lj p
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.