Izvor: N1 televizija, 22.Jun.2021, 13:48

Vuletić pokazao papir: Član GO SNS zakupac prostora u kom je Belivukov bunker

Bivši potpredsednik Fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić predao je danas Službi za borbu protiv organizovanog kriminala, ali i okupljenim novinarima, fotokopiju zapisnika sa 7. sednice Upravnog odbora Sportskog društva Partizan iz 2017. godine, u kojem stoji da se restoran tog kluba sa baštom i pripadajućim objektima izdaje na 15 godina preduzeću "Mitona" iz Beograda, čiji je direktor Milorad Pušica, član Glavnog odbora SNS-a. To su prostorije u kojima se, naveo je, nalazi i bunker koji su koristili pripadnici navijačke grupe Veljka Belivuka.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vuletić: Visoki funkcioner SNS zakupac prostora u kojem je Belivukov bunker

Izvor: Radio 021, 22.Jun.2021

Bivši potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić predao je danas Službi za borbu protiv organizovanog kriminala fotokopiju zapisnika sa 7. sednice Upravnog odbora Sportskog društva Partizan iz 2017.

Nastavak na Radio 021...

Vuletić dao zapisnik SBPOK-u, Vučelić kaže – SD nije potpisalo ugovor s Pušicom

Izvor: N1 televizija, 22.Jun.2021

Bivši potpredsednik Fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić predao je Službi za borbu protiv organizovanog kriminala, kako je objasnio, fotokopiju zapisnika sa sednice Upravnog odbora tog kluba. U zapisniku, kako je rekao, stoji da se restoran sa baštom i pripadajućim objektima na stadionu Partizana...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.