Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Nov.2023, 15:56

Vujović, Kešelj i aktivisti SNS posadili 22 sadnice

BEOGRAD – Predstavnici liste “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane” Irena Vujović i Marko Kešelj, zajedno sa aktivistima Srpske napredne stranke (SNS), posadili su 22 sadnice, koje su obezbeđene iz ličnih sredstava. Kako se navodi u saopštenju SNS-a, Vujović i Kešelj su kazali da je svaki pedalj Srbije jednako bitan, da je svaki […]
Vest Vujović, Kešelj i aktivisti SNS posadili 22 sadnice objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Gojković sa ženama u Kuli: Srbija ide u dobrom pravcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2023

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Maja Gojković razgovarala je danas sa ženama Kule i tom prilikom naglasila da žene podržavaju politiku SNS i liste Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane, jer je to glas za politiku nastavka razvoja zemlje, zapošljavanja i novih radnih mesta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.