Vučić u Stejt departmentu

Izvor: B92, 13.Jul.2012, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić u Stejt departmentu

Vašington -- V.d predsednika SNS Aleksandar Vučić, koji boravi u SAD, sastaće se danas sa zvaničnicima Stejt departmenta, zaduženim za Balkan, saznaje Tanjug.

Vučića bi, kako se saznaje, trebalo da primi Tina Kajdanov, glavna zamenica pomoćnika državne sekretarke Hilari Klinton zadužena za evropske i evroazijske poslove.

Vučić, koji je u SAD doputovao u utorak, danas će imati susrete >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa predstavnicima Stejt departmenta, a sutra se vraća u Beograd.

Još nije poznato da li će lider Srpske napredne stranke imati razgovore i u drugim američkim institucijama u Vašingtonu. Potpredsednik Srpske napredne strane Nebojša Stefanović nije znao da ya B92 odgovori na pitanje šta će biti tema ovih sastanaka.
Pogledaj vesti o: Hilari Klinton

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.