Vučić doputovao u SAD

Izvor: B92, 12.Jul.2012, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić doputovao u SAD

Beograd -- Aleksandar Vučić, v. d. predsednika Srpske napredne stranke, koji je doputovao sinoć u radnu posetu Vašingtonu, sastaće se sa zvaničnicima Stejt departmenta.

Vučić će sutra imati razgovore sa zvaničnicima Stejt departmenta, a dan kasnije se vraća u Beograd.

Još nije poznato da li će lider >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srpske napredne stranke imati razgovore i u drugim američkim institucijama u Vašingtonu.

List "Danas" spekuliše se da bi među adresama višednevne posete lidera naprednjaka Americi trebalo da budu Ministarstvo odbrane, Federalni istražni biro i Agencija za borbu protiv narkotika, s obzirom na to da se očekuje da će Vučić u novoj Vladi Srbije biti ministar odbrane i vicepremijer zadužen za borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala.

Podsetimo, lider SNS je početkom juna bio u sličnoj "tajnoj misiji", kada je daleko od očiju javnosti otišao u Berlin.

Kako je Danas naknadno saznao, Vučić je u nemačkoj prestonici razgovarao s Kristofom Hojzgenom, savetnikom za spoljnu politiku i bezbednost kancelarke Angele Merkel, i dobio podršku nemačke vlade za pravljenje vladajuće koalicije sa SPS i URS.

S druge strane, mandatar za sastav nove vlade Ivica Dačić otputovao je u posetu Nemačkoj, gde će se zvaničnike te zemlje upoznati sa programom i ciljevima budućeg kabineta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksandar Vučić doputovao u SAD

Izvor: Blic, 12.Jul.2012

Lider naprednjaka Aleksandar Vučić sinoć je doputovao u Sjedinjene Američke Države, javlja dopisnik Tanjuga iz Vašingtona. ..Još se ne znaju nikakvi detalji Vučićeve posete, niti da li će imati neke susrete sa zvaničnicima u Vašingtonu.

Nastavak na Blic...

Aleksandar Vučić u poseti Vašingtonu

Izvor: Akter, 12.Jul.2012

Aleksandar Vučić, v. d. predsednika Srpske napredne stranke, doputovao je sinoć u radnu posetu Vašingtonu, javlja dopisnik Tanjuga iz Vašingtona

Nastavak na Akter...

Vučić u Stejt departmentu

Izvor: B92, 13.Jul.2012, 08:25

Vašington -- V.d predsednika SNS Aleksandar Vučić, koji boravi u SAD, sastaće se danas sa zvaničnicima Stejt departmenta, zaduženim za Balkan, saznaje Tanjug...Vučića bi, kako se saznaje, trebalo da primi Tina Kajdanov, glavna zamenica pomoćnika državne sekretarke Hilari Klinton zadužena za...

Nastavak na B92...

Vučić danas razgovara sa zvaničnicima Stejt departmenta

Izvor: Blic, 13.Jul.2012

VAŠINGTON - Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, koji boravi u Sjedinjenim Američkim Državama, sastaće se danas sa zvaničnicima Stejt departmenta, javlja dopisnik Tanjuga iz Vašingtona. ..Vučić, koji je u SAD doputovao u utorak, danas će imati susrete sa predstavnicima Stejt departmenta,...

Nastavak na Blic...

Vučić sa zvaničnicima Stejt departmenta

Izvor: RTS, 13.Jul.2012

Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, koji boravi u Sjedinjenim Američkim Državama, sastaće se danas sa zvaničnicima Stejt departmenta...Tokom posete Sjedinjenim Američkim Državama, lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, sastaće se sa zvaničnicima Stejt departmenta... ..Vučić,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.