Vučić u Kuršumliji postavlja kamen temeljac za fabriku, u Blacu najavljuje investicije

Izvor: JužneVesti.com, 11.Okt.2019, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić u Kuršumliji postavlja kamen temeljac za fabriku, u Blacu najavljuje investicije

Obilazak i obraćanje građanima u 11 sati u centru Blaca, postavljanje kamena temeljca za fabriku namenske industrije u Kuršumliji u kojoj će, kako se najavljuje, posao dobiti oko 300 ljudi, a zatim i obraćanje pristalicama u centru Kuršumlije od 14 sati, samo su neke od aktivnosti predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića koje su planirane za subotu 12. oktobar, kada će posetiti dve od četiri opštine Topličkog okruga.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Vučić u subotu polaže kamen temeljac za novu fabriku kod Kuršumlije

Izvor: JuznaSrbija.info, 11.Okt.2019

U subotu 12. oktobra predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić položiće kamen temeljac za izgradnju nove fabrike namenske industrije u selu Pljakovu kod Kuršumlije...Prema najavama, u novoj fabrici biće zaposleno između 200 i 300 radnika što je za Kuršumliju od velikog značaja...Vučić...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.