Vučić stigao u sedište SNS: Počela sednica Predsedništva

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2020, 17:24

Vučić stigao u sedište SNS: Počela sednica Predsedništva

Sednica je zakazana za 17 sati, a Vučić je u sedište stranke u Novom Beogradu stigao oko 16.45

Predsednik SNS-a Aleksandar Vučić stigao je u sedište naprednjaka, gde uskoro počinje sednica Predsedništva na kojoj će biti reči o formiranju buduće Vlade Srbije.

.

U centralu naprednjaka stigli su i premijerka Ana Brnabić, ministri u dosadašnjem sazivu vlade Siniša Mali, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zlatibor Lončar, Zorana Mihajlović, Nela Kuburović.

Takođe su došli i Maja Gojković, Marko Ðurić, Aleksandar Martinović, Vladimir Orlić, Irena Vujović.

Ispred centrale naprednjaka je veliki broj medijskih ekipa, ali niko od pristiglih funkcionera nije se obratio medijima.

Vučić večeras treba da saopšti ime mandatara, a moguće je da će na sednici biti reči i o tome ko će iz redova naprednjaka biti u budućoj vladi.

Vučić će ime mandatara saopštiti u 20 časova u Palati Srbija, a još nije poznato da li će se novinarima neko obratititi posle sednice Predsedništva SNS-a.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Mali: Predsedništvo jednoglasno prihvatilo predlog, u 20 sati Vučić saopštava ime mandatara

Izvor: RTS, 05.Okt.2020

U sedištu SNS-a u Starom Merkatoru u Novom Beogradu završen je sastanak predsedništva te stranke. Prema ranijim najavama vrh stranke razgovarao je o formiranju nove vlade. Predsednik SNS-a Aleksandar Vučić u 20 sati saopštiće ime mandatara nove Vlade Srbije. Član predsedništva SNS-a Siniša...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.