Izvor: Njuz.net, 29.Avg.2022, 12:43

Vučić šalje na odvikavanje ministra koji je hteo da radi po zakonu

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 29. avgust 2022, (Njuz) – Nakon što se ispostavilo da je jedan ministar iz aktuelnog saziva Vlade želeo da uradi jednu stvar po zakonu, predsednik Srbije doneo je odluku da ga hitno pošalje na odvikavanje, saznaje Njuz. Izvor blizak vrhu SNS-a dodao je i da taj član vladajuće stranke neće biti ponovo postavljen na ministarsku funkciju.
– Vučić čini sve da se ta stvar zataška jer bi saznanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << da je neko od članova Vlade imao ideju da radi u skladu sa zakonom ozbiljno narušio imidž stranke. On je veoma ljut na tog ministra i čak mu je zapretio da će ga izbaciti iz stranke ukoliko odmah ne ode na lečenje – ispričao je izvor Njuza.
– Predsedniku nije jasno zbog čega bi bilo ko iz vladajuće stranke bio u iskušenju da poštuje zakon kada je sve u državi postavljeno tako da za radom u skladu sa zakonom nema nikakve potrebe. Na poslednjoj sednici predsedništva SNS-a najavio je će morati pažljivije da bira kadrove jer ne želi da bilo koji pripadnik naprednjaka bude etiketiran kao osoba koja poštuje zakonske odredbe ove države – naveo je ovaj izvor.
Prema saznanjima do kojih je Njuz došao Vučić razmišlja o tome da svaku Vladu oroči na 24 sata kako ministri ne bi imali vremena ni da razmisle o tome da nešto rade po zakonu.
Soko Sokolović

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.