Vučić primio u Predsedništvu Srbe sa Kosova i Metohije koji su pešice došli sa Kosova na ...

Izvor: Beta, 25.Maj.2023, 22:47

Vučić primio u Predsedništvu Srbe sa Kosova i Metohije koji su pešice došli sa Kosova na ...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je večeras Srbe sa Kosova i Metohije koji su pešice krenuli sa na skup "Srbija nade", na koji je pozvala Srpska napredna stranka (SNS).Vučić je na svom nalogu na Instagramu objavio je slike iz Predsedništva sa Srbima sa Kosova i Metohije i napisao da je ponosan na to što čuvaju srpska ognjišta, brinu o Srbiji i što Srbiju, uprkos svim pritiscima, toliko vole."Izdržali ste preko 300 kilometara da bi pokazali kolika je vaša ljubav prema Srbiji. Beskrajno sam zahvalan vama i vašim porodicama na hrabrosti i spremnosti da sebe postavite kao štit za celu našu zemlju", napisao je Vučić na svom nalogu buducnostsrbijeav.Dodao je da su prisutni Srbi iz svih delova Kosova i Metohije koji su "odlučni da sačuvaju svoju otadžbinu i ognjišta"."Ja ću se truditi da pomognem u tome koliko god budem mogao, uz mnogo ozbiljnosti i odgovornosti. A uz vas ću biti uvek, i kada je lepo, i kada je teško", naveo je predsednik Srbije.Vučić: Primio sam pismo grupe roditelja đaka OŠ Vladislav Ribnikar, baviću se time narednih dana Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je primio pismo grupe roditelja đaka beogradske osnovne škole "Vladislav Ribnikar" i da će de time baviti ...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić Srbima sa KiM: Zahvaljujući vama i dalje se borimo za KiM

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2023, 06:52

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je Srbima sa KiM, koji su peške 17. maja krenuli za Beograd na minitng "Srbija nade", da je ponosan na njih i da se zahvaljujući njima, koji čuvaju svoja ognjišta, Srbija još uvek bori za KiM.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.