Vučić: U SNS ima mesta za sve poštene i vredne ljude

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jul.2021, 19:25

Vučić: U SNS ima mesta za sve poštene i vredne ljude

U Srpskoj naprednoj stranci ima mesta za sve poštene i vredne ljude, poručio je večeras predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić na Instagram nalogu "avucic".

"U SNS ima mesta za sve poštene i vredne ljude, da se još snažnije borimo za narod Srbije", naveo je Vučić, uz video-snimak sastanka proširenog sastava Izvršnog odbora SNS, sa članovima Gradskog odbora Beograd.

U snimku se napominje da će SNS ostati stranka koja raširenih ruku prima ljude u svoje redove.

"Zajedno još snažnije za narod Srbije", poručuje se u snimku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučić: "U SNS ima mesta za sve poštene i vredne ljude"; "Zajedno još snažnije za narod Srbije" VIDEO

Izvor: B92, 18.Jul.2021

U Srpskoj naprednoj stranci ima mesta za sve poštene i vredne ljude, poručio je večeras predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić na Instagram nalogu "avucic"..."U SNS ima mesta za sve poštene i vredne ljude, da se još snažnije borimo za narod Srbije", naveo je Vučić, uz video-snimak sastanka...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.