Vučić: Tajkunski lobiji za promenu vlasti u Srbiji

Izvor: Prva.rs, 16.Mar.2015, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Tajkunski lobiji za promenu vlasti u Srbiji

"Naš cilj je da donesemo boljitak za naš narod, da Srbija bude moderna zemlja, demokratski ustrojena, uređena i uveren sam da ćemo u tom poslu uspeti i da pobeđujemo sve one kojima je uspeh da stvari vrate u prošlost, da Srbijom upravljaju tajkunsko mafijaški klanovi, kao što su upravljali od Zemunskog do Miškovićevog klana", rekao je Vučić na konferenciji za novinare.

On je dodao da će se SNS tome suprostavljati i biti osnovna brana.

"Pošto neki govore >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << kako nismo imali nikada dovoljno dokaza, mi imamo dokaza kako se različiti tajkunski lobiji bore i za promenu vlasti u Srbiji i da vrate stari sistem ne bi li nastavili pljačku Srbije. Mi ćemo im se u skladu sa zakonom suprotstaviti", poručio je Vučić.

On je posle sednice predsedništva SNS na kojoj je bilo reči o unutastranačkim izborima i rekonstrukciji vlade rekao da se razgovaralo o svim nedostacima i o lošim stvarima koji prate rad te stranke i o tome kako da prevaziđu nedostatke.

"Dogovorili smo se da stranačke izbore završimo u narednoh dva, do dva i po meseca, to će biti veoma važno da bismo kao stranka bili spremni za izbore na pokrajinskom, lokalnom nivou i na teritoriji Srbije", rekao je lider SNS.

Kako je istakao princip odgovornosti, ozbiljnosti i posvećeosti u radu biće osnovni princip rada SNS i naglasio da će zbog toga biti i promena na unutrašnjem nivou.

"Zadatak SNS biće ubedljiva pobeda, ubedljivo za nas biće više od 20, 30 i 40 odsto razlike:, zaključio je Vučić.
Izvor: Tanjug
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.