Vučić: Spremni smo za promene, pokazaćemo da nismo srasli za fotelje

Izvor: RTS, 01.Sep.2019, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Spremni smo za promene, pokazaćemo da nismo srasli za fotelje

Sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke u proširenom sastavu počela je u centru "Pinki" u Zemunu, u prisustvu lidera naprednjaka i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandara Vučić rekao je na sednici da će ukoliko pobede na izborima, izmeniti 50, 60 odsto ministara.
"Imaćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << potpuno 30 novih mladih ljudi, više od 50, 60 odsto ministara biće zamenjeno zato što hoćemo da pokažemo ljudima da nismo srasli za fotelje", rekao je Vučić.
Najavio je nastavak saradnje sa koalicinim partnerima, ali napominje da će "tačno odmeriti  snagu SNS-a". 
"Zemlju koja je bila pod bankrrotstvom, zemlju koja nije poštovala oje žrtve, koja nije obeležavala Jasenovac, pretvorili smo u zemlju koja poštuje svoje žrtve", istakao je Vučić.
Prema njegovim rečima, Srbija je podignuta iz bankrotstva i ima stabilan rast. "Svi penzioneri mogu da očekuju povećanje penzija od 1. januara, a biće jednokratne pomoći penzija pre kraja godine", rekao je Vučić. 
Sednici prisustvuje 466 delegata.
Pre sednice Glavnog odbora održana je sednica Predsedništva, kao i Izvršnog i Gradskog odbora Beograd u proširenom sastavu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vučić: Dok sam ja živ neće stranci određivati ko će da vlada u Srbiji

Izvor: RTS, 01.Sep.2019

Predsednik SNS-a Aleksandar Vučić poručio je na sednici Glavnog odbora da "dok je on živ" neće biti formiranja prelazne vlade niti će stranci, kako je rekao, sastavljati vladu. Najavio je velike izmene na centralnom izbornom spisku SNS-a, kao i u Vladi ukoliko naprednjaci dobiju poverenje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.