Vučić: Spot (sa Đilasom i Šapićem) šaljiv, ali govori istinu

Izvor: N1 televizija, 18.Feb.2018, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Spot (sa Đilasom i Šapićem) šaljiv, ali govori istinu

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da će ta stranka poštovati odluku Regulatornog tela za elektronske medije (REM) o zabrani emitovanja spota SNS-a u kojima se pojavljuju likovi kandidata za gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa i Aleksandra Šapića.

"Spot je šaljiv, nije uvredljiv, ali govori istinu. Mi ćemo poštovati odluke državnog organa", rekao je Vučić novinarima >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << nakon susreta u Beogradu sa studentima sa Kosova.

REM je doneo juče odluku da naloži medijima da obustave emitovanje predizbornog spota SNS-a

"Gradonačelnik" jer se u spotu pojavljuju likovi kandidata drugih lista prijavljenih za beogradske izbore, koji za to nisu dali pristanak.

Nosilac liste "Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju" Dragan Đilas obavestio je Regulatorno telo za elektronske medije da daje saglasnost Srpskoj naprednoj stranci da emituje spot sa njegovom slikom i pozvao to telo da ukinete odluku o zabrani.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Vučić: SNS će poštovati odluku REM-a

Izvor: Beta Video, 18.Feb.2018

BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas da će ta stranka poštovati odluku Regulatornog tela za elektronske medije (REM) o zabrani emitovanja spota SNS-a u kojima se pojavljuju likovi kandidata za gradonačelnika Beograda Dragana Djilasa i Aleksandra Šapića....

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.