Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 16.Maj.2023, 20:01

Vučić: Skup će biti ispred Skupštine jer mi nismo antisistemski orijentisani

BEOGRAD  – Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas da će skup te stranke zakazan za 26. maj biti održan ispred Skupštine jer, kako je rekao, SNS nije antisistemski orijentisana. “Mora da postoji red u državi. Nekako je simbol da budete ispred institucija sistema. Drugo, možda te večeri bude nekih odluka […]
Vest Vučić: Skup će biti ispred Skupštine jer mi nismo antisistemski orijentisani objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Vučić: Uvek sam spreman da razgovoram s poljoprivrednicima

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Maj.2023

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić je rekao da je spreman da razgovara sa poljoprivrednicima koji su tokom dana blokirali više lokacija u zemlji ali ne i sa, kako je kazao "profesionalnim demonstrantima".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.