Vučić: Puškama se ne osvaja vlast

Izvor: Večernje novosti, 24.Feb.2014, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Puškama se ne osvaja vlast

PRVI potpredsednik Vlade i lider SNS Aleksandar Vučić izjavio je u ponedeljak da, nasuprot neodgovornim ljudima koji prizivaju nemire, a uopšte ne razumeju težinu posledica eventualne destabilizacije zemlje, građanima Srbije garantuje stabilnost i mir ko god da pobedi na izborima. - Nisam video ni u drugim zemljama, a ni u našoj, kad nešto urušavate i uništavate i kad nije demokratskom voljom sprovedeno, da donosi rezultate - rekao je Vučić na pitanje novinara da prokomentariše >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << poslednje izjave DS da Srbiji predstoji ukrajinski scenario ako SNS ostane na vlasti: - Oni koji misle da se puškama brani ili osvaja vlast, daleko im lepa kuća. Nisam fasciniran ni metodama odbrane vlasti, ni metodama napada na vlast“. Vučić je rekao da postoji srpska poslovica za neodgovorne i neozbiljne ljude koji, kako je naveo, ne razumeju teške posledice destabilizacije zemlje i zbog svoje lične mržnje i partijskih interesa to i žele. - Što je babi milo, to joj se i snilo - zaključio je prvi potredsednik.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Tri scenarija - crno

Izvor: Danas, 25.Feb.2014, 22:13

- Nisam došao da vam pričam bajke, već istinu. Dolaziće i oni koji će vam obećavati med i mleko i da će nam nešto pasti s neba. Ako njih budemo slušali, ako dobiju većinu, Srbiju za manje od godinu dana čeka grčki, bosanski ili argentinski scenario, jer to je scenario neodgovornosti, rekao...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.