Vučić: Mir i stabilnost ko god da pobedi na izborima

Izvor: Press, 24.Feb.2014, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Mir i stabilnost ko god da pobedi na izborima

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da, nasuprot neodgovornim ljudima koji prizivaju nemire, a uopšte ne razumeju težinu posledica eventualne destabilizacije zemlje, građanima Srbije garantuje stabilnost i mir ko god da pobedi na izborima. "Nisam video ni u drugim zemljama, a ni našoj, kad nešto urušavate i uništavate i kad nije demokratskom voljom sprovedeno, da donosi rezultate", rekao je Vučić na pitanje novinara da prokomentariše poslednje izjave DS da Srbiji predstoji ukrajinski scenario ako SNS ostane na vlasti.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Ko god da pobedi na izborima, mir i stabilnost

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2014

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da, nasuprot neodgovornim ljudima koji prizivaju nemire, a uopšte ne razumeju težinu posledica eventualne destabilizacije zemlje, građanima Srbije garantuje stabilnost i mir ko god da pobedi na izborima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vučić: Puškama se ne osvaja vlast

Izvor: Večernje novosti, 24.Feb.2014

PRVI potpredsednik Vlade i lider SNS Aleksandar Vučić izjavio je u ponedeljak da, nasuprot neodgovornim ljudima koji prizivaju nemire, a uopšte ne razumeju težinu posledica eventualne destabilizacije zemlje, građanima Srbije garantuje stabilnost i mir ko god da pobedi na izborima. - Nisam video...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.