Vučić: O ulozi Veselinovića se preteruje

Izvor: Mondo, 10.Okt.2011, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: O ulozi Veselinovića se preteruje

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić ocenio je danas navode o ulozi biznismena Zvonka Veselinovića u događajima na severu Kosova kao "preterivanje" i kao "pokušaj kriminalizacije severa Kosova i svih Srba".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS ponovo brani Veselinovića

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Okt.2011

Srpska napredna stranka ponovila je danas da se preteruje o ulozi Zvonka Veselinovića u incidentu koji se između Srba sa Kosova i pripadnika Kfora dogodio 27. septembra.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Vučić: O ulozi Veselinovića se preteruje

Izvor: S media, 10.Okt.2011

Navodi o ulozi biznismena Zvonka Veselinovića su "preterivanje i pokušaj kriminalizacije severa Kosova", izjavio zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić. ..Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić ocenio je danas navode o ulozi biznismena Zvonka Veselinovića u dogadjajima...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.