Vučić: O ulozi Veselinovića se preteruje

Izvor: S media, 10.Okt.2011, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: O ulozi Veselinovića se preteruje

Navodi o ulozi biznismena Zvonka Veselinovića su "preterivanje i pokušaj kriminalizacije severa Kosova", izjavio zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić.

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić ocenio je danas navode o ulozi biznismena Zvonka Veselinovića u dogadjajima na severu Kosova kao "preterivanje" i kao "pokušaj kriminalizacije severa Kosova i >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << svih Srba".

Vučić: Postizborna koalicija sa PUPS-om (VIDEO)

Dačić: Neodgovorne izjave o Veselinoviću

Bogdanović: Na barikadama nema kriminalaca (VIDEO)

Veselinovića je ranije beogradska i prištinska štampa označila kao organizatora sukoba Srba i Kfora na Jarinju, 27. septembra. Veselinović je u izjavi dnevnom listu Danas odbacio te tvrdnje.

Na konferenciji za novinare, Vučić je kazao i da je Vlada Srbije najodgovornija za pad životnog standarda gradjana i zbog velikog javnog duga i dodao da Vlada neće da podnese ostavku iako bi morala.

On je naveo da predstavnici SNS nastavljaju posetu zemljama regiona.

Zamenik predsednika SNS je, povodom kako je kazao napada pojedinih analitičara i medija na Tomislava Nikolića zbog susreta sa sandžačkim muftijom Muamerom Zukorlićem, naveo da je lider SNS u tom susretu uputio poruke mira i dijaloga.

(Beta)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.