Vučić: Izvinjavam se zbog napada na Kona i Krizni štab

Izvor: B92, 06.Dec.2020, 23:36

Vučić: Izvinjavam se zbog napada na Kona i Krizni štab

Predsednik Srbije izjavio je večeras da se izvinjava dr Predragu Konu i Kriznom štabu zbog napada na njih koji, kako kaže, dolaze iz stranke koju vodi.

''Izvinjavam se dr Konu i Kriznom štabu zbog napada koji dolaze i iz stranke koju vodim. Izvinjavam im se, jer to ničim nisu zaslužili. Nažalost, u Srbiji se najmanje ceni odgovornost, a da pobedimo politikanstvo i neozbiljnost, biće nam potrebno još mnogo vremena'', poručio je Vučić na zvaničnom Tviter nalogu predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbije.

Član Predsedništva SNS Vladimir Ðukanović večeras je u emisiji Hit tvit na TV Pink kritikovao izjave sa kojima je epidemiolog Kon izlazio u javnost od početka epidemije korona virusa.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Izvinjavam se zbog napada iz moje stranke na Predraga Kona i Krizni štab

Izvor: RTS, 06.Dec.2020

Predsednik Srbije i SNS-a Aleksandar Vučić izjavio je da se izvinjava epidemiologu Predragu Konu i Kriznom štabu zbog napada na njih koji, kako kaže, dolaze iz stranke koju vodi. . "Izvinjavam se dr Konu i Kriznom štabu zbog napada koji dolaze i iz stranke koju vodim....

Nastavak na RTS...

OGLASIO SE DR KON POVODOM NAPADA NA STRUKU: "Drago mi je što se Vučić izvinio, ali imamo samo JEDNOG neprijatelja"

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2020, 16:28

Predrag Kon reagovao je na jučerašnje izvinjenje Aleksandra Vučića zbog napada na Krizni štab, uključujući i one koji dolaze iz redova SNS-a...Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon rekao je na TV Prva da mu je drago što se predsednik Srbije Aleksanad Vučić izvinio zbog napada na to...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.