Vučić: Borićemo se za svaki glas

Izvor: B92, 05.Feb.2012, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Borićemo se za svaki glas

Beograd -- Zamenik predsednika SNS-a kandidat za gradonacelnika Beograda Aleksandar Vučić kaže da će se SNS boriti za svaki glas kako u Beogradu, tako i u celoj Srbiji.

Vučić je na tribini, posvećenoj svakodnevnom životu u opštini Savski Venac, izjavio da ne zna da li će postati gradonačelnik jer to zavisi od ljudi u Beogradu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali i da nije tačno da je, kako ističe vlast, favorit samo Demokratska stranka.

On je takođe naveo da se ne plaši moguće "prljave kampanje".

Vučić je upozorio vlast da "ni ne pokušavaju da ukradu nijedan jedini glas, ni u Beogradu, ni u Subotici, Kosovskoj Mitrovici, ni Crnoj Travi".

"Onda da vidimo kako ćete uspeti (vlast) da dobijete narodnu volju. Rezultati će ih iznenaditi", poručio je Vučić.

On je rekao da će, ukoliko postane gradonačelnik, prvo oformiti Komisiju za brze odgovore koja će doprineti smanjenju čekanja na građevinske dozvole ali i da će kao prvi čovek Beograda jednom u deset dana od sedam ujutro do dvadeset časova uveče razgovarati sa građanima o njihovim problemima.

Vučić je dodao da će već sutra u skupštinsku proceduru SNS proslediti Zakon o javnim nabavkama koji je temelj za uštedu 600 miliona evra na godišnjem nivou.

Taj novac, predlaže Vučić, trebalo bi uložiti u proizvodnju i istakao da će ukoliko dođe na vlast oformiti Komisiju za brze odgovore koja će privući strane investitore.

Predsednik beogaradskog odbora SNS Nebojša Stefanović, koji je takođe govorio na tribini u opštini Savski Venac, istakao je da će ta stranka, ako dođe na vlast, vratiti nadležnost ogradskim opštinama.

"Nadležnost gradskim opštinama ukinuta je 2008. godine i mi ćemo je vratiti, jer sada ni ime ulice ne možete da promenite bez saglasnosti neke komisije", kazao je Stefanović i istakao da će ta stranka smanjiti i birokratski aparat koji, kako tvrdi "guši investitore".

Prema njegovim rečima, sadašnja vlast nije uradila ništa za Srbiju, ni Beograd, koji duguje 850 miliona evra.

Osvrćući se na situaciju u Beogradu, Stefanović je kritikovao vlast i rekao da ona nije u stanju ni da se "izbori sa snegom i očisti ulice".
Pogledaj vesti o: Subotica,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Borićemo se za svaki glas

Izvor: RTS, 05.Feb.2012

Srpska napredna stranka će se boriti za svaki glas kako u Beogradu, tako i na teritoriji cele Srbije, rekao Aleksandar Vučić. Naprednjaci će sutra skupštini proslediti Zakon o javnim nabavkama...Zamenik predsednika Srpske napredne stranke i kandidat za gradonačelnika Beograda Aleksandar Vučić...

Nastavak na RTS...

Podnosimo nacrt zakona o javnim nabavkama i otkrićemo ko stoji iza Bus Plus sistema

Izvor: BKTV News, 05.Feb.2012

 . . Vlada Srbije je za tri i po godine zadužila državu za šest milijardi evra, to je više od duga koji su napravile sve vlade u proteklih 25 godina, i biće teško teško vraćati taj novac, jer nema stvaranja nove vrednosti, rekao je zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić...

Nastavak na BKTV News...

VUČIĆ: SNS ĆE SE BORITI ZA SVAKI GLAS

Izvor: Kurir, 05.Feb.2012

Vučić je upozorio vlast da ni ne pokušavaju da ukradu nijedan jedini glas, ni u Beogradu, ni u Subotici, Kosovskoj Mitrovici, ni Crnoj Travi..BEOGRAD - Zamenik predsednika Srpske napredne stranke i kandidat za gradonačelnika Beograda Aleksandar Vučić izjavio je da će se ta stranka boriti za svaki...

Nastavak na Kurir...

Đilas: DS će pobediti na izborima, ali ja ne želim da budem premijer

Izvor: Blic, 06.Feb.2012, 00:30

Gradonačelnik Beograda i zamenik predsednika Demokratske stranke Dragan Đilas izjavio je večeras da očekuje da će ta stranka na predstojećim izborima pobediti na svim nivoima...Istakavši da ne veruje istraživanjima javnog mnenja, Đilas je rekao da u ovom trenutku uopšte ne razmišlja o premijerskoj...

Nastavak na Blic...

Đilas: DS će pobediti, ne želim da budem premijer

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Feb.2012

BEOGRAD -..Gradonačelnik Beograda i zamenik predsednika Demokratske stranke Dragan Đilas izjavio je da očekuje da će ta stranka na predstojećim izborima pobediti na svim nivoima...Istakavši da ne veruje ni u kakva istraživanja, Đilas je rekao da u ovom trenutku uopšte ne razmišlja o premijerskoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.