Vučić: Borićemo se za svaki glas

Izvor: RTS, 05.Feb.2012, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Borićemo se za svaki glas

Srpska napredna stranka će se boriti za svaki glas kako u Beogradu, tako i na teritoriji cele Srbije, rekao Aleksandar Vučić. Naprednjaci će sutra skupštini proslediti Zakon o javnim nabavkama.

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke i kandidat za gradonačelnika Beograda Aleksandar Vučić izjavio je da će se ta stranka boriti za svaki glas kako u Beogradu, tako i na teritoriji cele >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Srbije.

Na tribini, posvećenoj svakodnevnom životu u opštini Savski Venac, Vučić je rekao da ne zna da li će postati gradonačelnik jer to zavisi od ljudi u Beogradu, ali i da nije tačno da je, kako ističe vlast, favorit samo Demokratska stranka. On je takođe naveo da se ne plaši moguće "prljave kampanje".

Vučić je upozorio vlast da "ni ne pokušavaju da ukradu nijedan jedini glas, ni u Beogradu, ni u Subotici, Kosovskoj Mitrovici, ni Crnoj Travi".

"Onda da vidimo kako ćete uspeti (vlast) da dobijete narodnu volju. Rezultati će ih iznenaditi", poručio je Vučić.

Ukoliko postane gradonačelnik, Vučić će, kako kaže, prvo oformiti Komisiju za brze odgovore koja će doprineti smanjenju čekanja na građevinske dozvole ali i da će kao prvi čovek Beograda jednom u deset dana od sedam ujutro do dvadeset časova uveče razgovarati sa građanima o njihovim problemima.

Vučić je dodao da će već sutra u skupštinsku proceduru SNS proslediti Zakon o javnim nabavkama koji je temelj za uštedu 600 miliona evra na godišnjem nivou.

Taj novac, predlaže Vučić, trebalo bi uložiti u proizvodnju i istakao da će ukoliko dođe na vlast oformiti Komisiju za brze odgovore koja će privući strane investitore.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.